Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2006 Daniela Kolářová

Daniela Kolářová

21. 4. 2006

Dá se říct, že už třetí den žiju Vinohradským divadlem. Dnes jsem měla ve zdejším divadelním klubu schůzku s Danielou Kolářovou.

Dá se říct, že už třetí den žiju Vinohradským divadlem. Dnes jsem měla ve zdejším divadelním klubu schůzku s Danielou Kolářovou. Říkala jsem jí, že jsem včera mluvila s Vilémou Motlovou a že jsem viděla její kostýmy z her. Daniela říká Vilmičce 'dvacítka', protože vůbec nestárne. Pak jsme si povídaly o práci i o životě a o natáčení Vratných lahví. Teprve po skončení rozhovoru mi došlo, že bude Daniela hrát se Zdeňkem Svěrákem opět manželský pár jako už kdysi - podržte se - přesně před 30 lety! - ve filmu Na samotě u lesa. Život je plný zvláštních spojitostí, které se nám ukazují až po čase. Musím se pana Svěráka zeptat, jestli si tohle své třicetileté (herecké) manželství s Danielou dobře užil....

Když jsem otevřela mail, našla jsem odpověď pana Vodrážky na mou zprávu, že krabička se šperky a talismany po jeho mamince je stále v opatrování u paní Vilmičky a že si ji tam má jít vyzvednout. Slíbil, že to udělá. Přiznám se, že z těchhle drobností, které se mi přihodí během mé práce, mám snad vůbec největší radost.

Zpět na přehled

Nahoru