Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2006 Pražan

Pražan

21. 11. 2006
V novém čísle časopisu Pražan, který vydává politická strana Věci veřejné, přinesli jako první ze všech tištěných médií upoutávku na mou novou knížku Jak se dědí sláva? Vychází totiž teprve zítra.
Pražan

V novém čísle časopisu Pražan, který vydává politická strana Věci veřejné, přinesli jako první ze všech tištěných médií upoutávku na mou novou knížku Jak se dědí sláva? Vychází totiž teprve zítra. Udělali mi samozřejmě radost. Dále musím všechny čtenáře odkázat také na internetové Pozitivní noviny (www.pozitivni-noviny.cz, rubrika Redakční stůl), které totéž učinily dokonce už minulý týden. Originální Ludvík Hess mě na svých stránkách www.hess.cz též originálně zpropagoval. A poděkovat musím i Vašku Vašákovi z Xantypy, který pověsil na www.xantypa.cz i úryvek z textu o Adéle Kačerové.

Menší radost už mám z toho, že na radnici Prahy 1 'upekli' koalici zástupci ODS, ČSSD a SNK-ED. Věci veřejné, které podporuji, zůstali spolu se Stranou zelených v opozici. Doufám, že alespoň budou moci nahlížet do karet při rozhodujících jednáních a eliminovat možné dopady.

Zpět na přehled

Nahoru