Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2007 Pozor na seznamky!

Pozor na seznamky!

11. 5. 2007
Co všechno se může stát, když si dáte seznamovací inzerát, anebo když si ho naopak vůbec nedáte? V Textech o tom najdete můj fejeton.
Pozor na seznamky!

Co všechno se může stát, když si dáte seznamovací inzerát, anebo když si ho naopak vůbec nedáte? Pokud u vašeho partnera (partnerky) začne vyzvánět mobil a v něm promlouvají žadatelé (žadatelky) o seznámení, ještě to nemusí nutně znamenat, že váš partner(ka) o nějaké nové styky stojí. Jak se to ale přihodí? Přečtěte si můj fejeton v rubrice Texty.

Profesionál se pozná podle toho, že plní své závazky a v případě Jana Třísky musím uznat, že je profesionál nejen na jevišti. Slíbil poslat mail s textem, o který jsem ho žádala a vše dodržel. Pan herec mailuje ze svého pražského hotelu, informuje vás o tom i esemeskou a ještě nepostrádá smysl pro humor, když zakončí svůj projev pozdravením S pánem bohem...

V restauraci Chez Marcel se včera křtila kniha Krása koní z Camargue, v níž je nejen spousta krásných fotografií a zajímavých informací z toho zvláštního region na jihu Francie, ale také vzpomínky Chantal Poullain na jejího dědu, vynikajícího jezdce Marcela.

Zpět na přehled

Nahoru