Cukrárna Myšák
Objevují se první vlaštovky, svědčící o jistém návratu k tradicím, a to je dobře. Po lahůdkářství Paukert bude od soboty v Praze otevřena v nové kráse cukrárna Myšák.
Objevují se první vlaštovky, svědčící o jistém návratu k tradicím, a to je dobře. Po lahůdkářství Paukert bude od soboty v Praze otevřena v nové kráse cukrárna Myšák. Novináři se do ní mohli podívat už dnes a asi nikdo nemohl říct, že je zklamán. Když se před časem zřítilla část historického domu, který byl po leta spojený se jménem legendárního cukráře Františka Myšáka, ochráncům pražských památek nebylo zrovna do smíchu. Díky architektu Janu Špačkovi se ale alespoň v případě interiéru cukrárny podařilo vyjít z dobové podoby slavného podniku, neboť se zachovaly historické snímky a také část štuků a podlaha v přízemí. Společnost ICE ART, která má cukrárnu v pronájmu, slibuje, že káva bude podávána na tácku s vodou, mlékem v konvičce a cukrem v cukřence a zákusky se chutí vyrovanjí těm prvorepublikovým. Tehdy si tu na nich pochutnávala Ema Destinnová a Oldřich Nový, dnes máte možnost vy...
Pohled do přízemí cukrárny s honosným schodištěm