Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2008 Držím palce Václavu Šandovi

Držím palce Václavu Šandovi

26. 8. 2008
V posledních měsících mi do redakce Vlasty posílal maily s tipy na herce a herečky, které mám vyzpovídat, Václav Šanda z Krupky.
Držím palce Václavu Šandovi

V posledních měsících mi do redakce Vlasty posílal maily s tipy na herce a herečky, které mám vyzpovídat, Václav Šanda z Krupky. Věru Tichánkovou jsem vyzpovídala díky němu - poslal mi na herečku i telefon a následně ji navštívil. Nedávno mi děkoval za povídání s Toničkou Hegerlíkovou a v mailu skromně přiznal, že je mu devatenáct a že se právě dostal na DAMU, obor herectví. Na zkoušky ho připravovala Taťjána Medvecká, s níž se setkal na natáčení pohádky Nejkrásnější hádanka. Jelikož je pravidelným čtenářem Vlasty, řekla jsem o něm i kolegyním v redakci. Rázem bylo Švandovo divadlo překřtěno na Šandovo - a tuhle úsměvnou drobnost jsem milému Václavovi neopomněla sdělit. Jeho reakce byla okouzlující: \"O tom, že by se mohlo Švandovo divadlo přejmenovat, řeknu panu Hrbkovi (je mým vedoucím v ročníku a zároveň ředitelem tohoto divadla!). Uvidíme, jak se mu ten nápad zalíbí:-)

A tak chci jen vzkázat, že držím milému Václavovi palce, ať se mu na škole daří a vám posílám snímek, který ho zachycuje s paní Medveckou.

 

Zpět na přehled

Nahoru