Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2008 Kdo jsou ty celebrity?

Kdo jsou ty celebrity?

31. 8. 2008
Přiznám se, že jsem dokonale out. Píšu si o Anně Letenské, Bohouškovi Záhorském či o Martinu Růžkovi, a zatím venku za okny je docela jiná doba.

Přiznám se, že jsem dokonale out. Píšu si o Anně Letenské, Bohouškovi Záhorském či o Martinu Růžkovi, a zatím venku za okny je docela jiná doba. Z internetu na mě každý den bafne nějaká nová celebrita a sděluje světu něco zcela zásadního. Například, že trpí průjmem (nápověda: misska, která se vrátila z Egypta), nebo že si nechala podruhé předělat kozy, tedy slušněji prsa (nápověda: jedna z modelek, která vypadá úplně stejně jako všechny plasticky upravené Američanky), nebo že neví, jestli má ještě chodit s tím z Vyvolených nebo raději s tím zpěváčkem z X Factoru (bez nápovědy: tady jsem zřejmě smíchala víc dívenek dohromady)...Někdy dokonce nalítnu a spustím video, kde onu celebritu vidím - konečně - na vlastní oči. Kdybych ji potkala na ulici, tak ji ale stejně nepoznám, nevím, kdo je a co kromě nákladných plastik dokázala a proč se trápí tím, jestli je dost populární.

P.S.: Jednu výjimku musím jmenovat - Agáta Hanychová. Jménem ji zná celý národ, protože v médiích je prakticky denně. Na fotkách má stále stejný postoj i stejný výraz, ale vždycky se kolem ní něco podstatného děje - např. má modřiny na stehnech...nebo hlídá mladšího sourozence...

Zpět na přehled

Nahoru