Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2008 Není nad sběratele!

Není nad sběratele!

8. 11. 2008
Nejšťastnější člověk na světě je sběratel, prohlásil kdysi J. W. Goethe a při dnešním pohledu na dlouhou frontu sběratelů autogramů v sídle ČVTS na Novotného lávce, jsem mu musela dát za pravdu.

Nejšťastnější člověk na světě je sběratel, prohlásil kdysi J. W. Goethe a při dnešním pohledu na dlouhou frontu sběratelů autogramů v sídle ČVTS na Novotného lávce, jsem mu musela dát za pravdu. Na akci mě pozval Stanislav Hampl, který nejenže každou přítmnou autorku obdaroval květinou, ale ještě napekl cukroví. V příjemné atmosféře jsem se podepisovala na kartičky, některé vybavené profesionálně i fotkou, staženou z netu, a jen kousek ode mě seděl jakub Bažant, s nímž jsem kdysi chodila na gymnázium Nad Štolou a od té doby jsme se osobně neviděli. Nedošlo k tomu ovšem ani dnes, neboť se intenzívně podepisovalo hodinu a půl a pak jsem spěchala na další schůzku.

Příští neděli se koná hromadná autogramiáda v Luxoru na Václavském náměstí. Tak kdyby se vám chtělo, přijďte se tam na mě podívat mezi 10. a 12. hodinou.

Zpět na přehled

Nahoru