Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2009 Nezapomeňte si koupit Retro magazín!

Nezapomeňte si koupit Retro magazín!

9. 6. 2009

Jen výjimečně dělám v Zápisníku reklamu, ale teď prostě musím! Ve středu 10. června vychází RETRO MAGAZÍN VLASTY, který jsem měla možnost připravit. Na trhu bude několik týdnů - záleží samozřejmě na tom, jak rychle se bude prodávat.

Nezapomeňte si koupit Retro magazín!

Jen výjimečně dělám v Zápisníku reklamu, ale teď prostě musím! Ve středu 10. června vychází RETRO MAGAZÍN VLASTY, který jsem měla možnost připravit. Na trhu bude několik týdnů - záleží samozřejmě na tom, jak rychle se bude prodávat. Jeho cena je víc než přívětivá - 35 korun za sto stránek. Měl by potěšit všechny milovníky retro příběhů, tak jak je žili Češi (a Moravané) v letech 1929-89. Je v něm spousta krásných fotografií a dobových obrázků a samozřejmě texty o legendárních českých hercích a herečkách a nejen o nich. Budu ráda za vaše připomínky a ohlasy. Určitě pište - můžete využít rubriku Diskuse na mém webu nebo kontaktní formulář.

P.S.: Mnozí si mě stěžují, že magazín nemohou sehnat. Jak jsem zjistila, někteří prodejci ho dosud nevyndali na pulty. Musíte si tedy o něj říkat, jedině tak je rozhoupete k tomu, aby balíky s Retro magazínem vybalili. 

Zpět na přehled

Nahoru