Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2009 Přijďte do Salmovské!

Přijďte do Salmovské!

17. 1. 2009
Jménem rady Vacátka a hříšných lidí vás srdečně zvu v úterý 3. února od 19.19 hodin do Salmovské literární kavárny.

Jménem rady Vacátka a hříšných lidí vás srdečně zvu v úterý 3. února od 19.19 hodin do Salmovské literární kavárny. Najdete ji v Salmovské ulici číslo 16 - více si o ní můžete přečíst na www.salmovska.cz.

Své pořady EBROVINY tu - jak už název napovídá - pravidelně uvádí bývalý slavný knihkupec Vráťa Ebr, který knížky pořád miluje a dělá všechno pro jejich propagaci. Rozhodl se tedy, že udělá něco i pro knížku Rada Vacátko a jeho hříšní lidé, a tak si mě pozval 'na kobereček' spolu s Milošem Vaněčkem, Věrou Nerušilovou, pozváni jsou také oba vnuci policejního rady Vaňáska a možná přijde i Jiří Komorous, který už opustil svou Národní protidrogovou centrálu, a tak by mohl mít trochu víc času :-) Rada Vaňásek (Vacátko) byl totiž zakladatelem protidrogové politiky u nás a Jiří Komorous patří k jeho velkým obdivovatelům.

P.S.: Na místě si můžete zakoupit posledních pár výtisků knížky, která se - doufám - koncem roku - dočká druhého, doplněného vydání. Už teď se rýsuje jeden hodně zajímavý příběh, který v ní nesmí chybět!

Zpět na přehled

Nahoru