Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2010 Kněží potřebují lásku a voliči zas pravdu

Kněží potřebují lásku a voliči zas pravdu

29. 5. 2010

Čtyřicet milenek italských katolických kněží napsalo dopis s žádostí o zrušení celibátu - vždyť i kněží potřebují lásku, píší v něm.

Kněží potřebují lásku a voliči zas pravdu

Čtyřicet milenek italských katolických kněží napsalo dopis s žádostí o zrušení celibátu - vždyť i kněží potřebují lásku, píší v něm. Čeští voliči, kteří včera a dnes rozhodovali o budoucnosti naší země, jak se vždy velkohubě říká, by zas potřebovali, aby jim politici říkali pravdu. Mladí lékaři jsou znechucení jednáním s ministryní zdravotnictv Juráskovou (ODS) a chtějí si hledat práci v zahraničí. Vůbec se jim nedivím. Petrovi Mukovi už je všechno tohle jedno. Poslední rozloučení s ním chystá Divadlo Broadway na 3. června. Od 8 do 16 hodin bude divadlo otevřeno a Mukovi příznivci sem mohou nosit květiny. V 10 hodin se v divadle uskuteční asi půlhodinový smuteční akt, který bude moci veřejnost sledovat na plazmových obrazovkách. 

P.S.: Pokud mohu doporučit tip na zlepšení nálady, pak je to knížka Lenky Civade Provence jako sen. Sny si totiž máme plnit - a nejen o Vánocích.   Na snímku zámeček, který s manželem rekonstruovala...

Zpět na přehled

Nahoru