Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2010 Přijďte demonstrovat

Přijďte demonstrovat

16. 5. 2010

Podporuji aktivity ASORKD, tudíž i jejich demonstraci, kterou organizuje ve čtvrtek 20. května od 17 hodin na pražském Mariánském náměstí, kterému se výstižně přezdívá Mafiánské.

Podporuji aktivity ASORKD, tudíž i jejich demonstraci, kterou organizuje ve čtvrtek 20. května od 17 hodin na pražském Mariánském náměstí, kterému se výstižně přezdívá Mafiánské. Více informací na:

http://www.zachrante-karluv-most.cz/index.php?cmd=show&imageID=688&title=Přijďte

To, co se děje s Karlovým mostem, jakým způsobem se rozprodává zbytek obecních bytů na Praze 1, jaké peníze se vyhazují za projekty typu OPENCARD, jak se tiše chystá demolice a následná megavýstavba na Václavském náměstí - cožpak to je stále málo, aby se zahýbala křesla s lidmi, kteří za to nesou odpovědnost? Jenže nejde jen o primátora Béma, ale také o Jana Burgermeistera a jemu podobné jedince, kteří jsou tzv. šedými eminencemi a od listopadu 1989 si s centrem hlavního města dělají, co chtějí. Týká se to i aktivit NAVATYPU a dalších firem, o nichž tu a tam probleskne nějaká informace, ale nikdo není trestně stíhán, vše se stále zametá pod koberec.  

Zpět na přehled

Nahoru