Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2011 Jak Standa Fišer fackoval Olinku Schoberovou

Jak Standa Fišer fackoval Olinku Schoberovou

22. 10. 2011

I kdyby Stanislav Fišer ve svém životě neudělal nic jiného než že nadaboval Vinnetoua, má nárok na nehynoucí popularitu.

Jak Standa Fišer fackoval Olinku Schoberovou

I kdyby Stanislav Fišer (14. prosince mu bude osmdesát!) ve svém životě neudělal nic jiného než že nadaboval Vinnetoua, má nárok na nehynoucí popularitu. V posledních letech sice to nejcennější, co měl - svůj hlas - ztratil, ale zdá se, že o to víc mu lidé fandí a chodí na něj do divadla, i když mohou sledovat jen jakousi jeho pantomimu. Před měsícem běžel v televizi film z roku 1966 Slečny přijdou později, v němž měl Standa Fišer poměrně výraznou roli číšníka Viktory a několik scén točil s tehdejším prvním československým sexy symbolem - Olinkou Schoberovou. V jedné vypjaté situaci mu scénář předepisoval, že jí má dát facku. Fišer jako ostřílený herec s tím neměl žádný problém, ale krásná neherečka Schoberová ano. Vždy, když mělo dojít k facce, zakryla si v záběru tvář, a tak Fišer opakovaně fackoval její loket. Nakonec se mu ale podařilo Olinku přelstít, svůj monolog zkrátil a facku jí vlepil dřív, než to čekala. Tak takhle si Standa Fišer užil lepé krasavice!

Olga Schoberová na snímku téměř není vidět, ale lepší Standa doma nenašel. Fotku, kde byla Olinka mnohem zřetelnější, mu prý už dáno někdo ukradl. Nedivím se....

Zpět na přehled

Nahoru