Lahůdky se prodávaly už před 100 lety!
30. 12. 2012
Vůně Paříže na Vltavě
28. 12. 2012
Šťastný nový rok!
28. 12. 2012
Česká kuchyně si někdy musí připadat jako Popelka v té záplavě čínských bister, japonských sushi barů a různých amerických fast foodů.
Česká kuchyně si někdy musí připadat jako Popelka v té záplavě čínských bister, japonských sushi barů a různých amerických fast foodů. Já na ni ale rozhodně nedám dopustit a svou rodinu krmím většinou pěkně po česku. Ovšem neumím to ani zdaleka tak dobře jako Jaroslav Sapík, který je pro mě prototypem pravého českého kuchaře a nyní to stvrdil i svou kuchařkou nazvanou po werichovsku Můj divotvorný hrnec. Knihu vydala Mladá fronta v krásné grafické úpravě Radomily Gaierové. Jo, a pokud byste chtěli Sapíkovy recepty ochutnat, zajeďte do středočeské vesničky Klokočná, kde má rodinnou restauraci U koně. Taky se tam chystám....
© Copyright 2024 Balady a romance Blanky Kovaříkové
Všechna práva vyhrazena Ochrana osobních údajů