Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2012 Pyšná princezno, všechno nejlepší!

Pyšná princezno, všechno nejlepší!

22. 9. 2012

Aleš Cibulka v dnešním Toboganu chytře vyřešil nepřítomnost Aleny Vránové, která už po leta odmítá hovořit o pyšné princezně a o svém manželství s Vladimírem Rážem.

Aleš Cibulka v dnešním Toboganu chytře vyřešil nepřítomnost Aleny Vránové, která už po leta odmítá hovořit o Pyšné princezně a o svém manželství s Vladimírem Rážem. Pustil starý rozhlasový záznam jejího vyjádření - a bylo to. Musím uvést na pravou míru svůj záznam z úterka: režisér pohádky Bořivoj Zeman byl svědkem na svatbě Josefa Zímy a Evy Klepáčové, nikoli naopak. Proto bylo hezké, že právě Pepíček Zíma, ač v Pyšné princezně nehrál (zato v Princezně se zlatou hvězdou na čele ano) , byl jedním z dnešních hostů. V Toboganu odzpíval naživo a v plné síle dvě písničky a s tou druhou, Dejte mi zahrát, pane inšpektore, mi udělal obzvlášť radost. Musela jsem mu za ni poděkovat. Nemůžete se mi divit - právě odevzdávám do tisku knížku Zločin a vášně za rady Vacátka a navíc jsem si uvědomila, že v Hříšných lidech v díle Špion přijede v sedm se sešel Vladimír Ráž a Stanislav Neumann. Neumannův vnuk Julek dnes v Toboganu vzpomínal, že jeho dědeček byl nesmírně hodný člověk, ale nebyl tak potrhlý jako stařičký sklerotický král v Pyšné princezně. Přesto se Julkovi spolužáci chodili dívat přes plot do jejich zahrady, zda tam Stanislav Neumann nebude roztržitě kráčet sem a tam a ptát se "Našli, moji rádcové, našli, našli?" 

Na závěr mi nezbývá než popřát pohádce Pyšná princezna dalších 60 let života - a ať si svůj rekord nejsledovanějšího českého filmu všech dob udrží!

Zpět na přehled

Nahoru