Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2013 Buďme hrdí - i na svou kuchyni!

Buďme hrdí - i na svou kuchyni!

11. 1. 2013

Včera jsme byli svědky poslední předvolební prezidentské debaty a jejím leitmotivem bylo téma národní hrdosti. Dnes mi na webu "dumazahrada" vyšel rozhovor s Jaroslavem Sapíkem také o hrdosti - na českou kuchyň.

Buďme hrdí - i na svou kuchyni!

Včera jsme byli svědky poslední předvolební prezidentské debaty a jejím leitmotivem bylo téma národní hrdosti. Dnes mi na webu "dumazahrada" vyšel rozhovor s Jaroslavem Sapíkem také o hrdosti - na českou kuchyň. Shodou okolností - rovněž dnes - vychází v deníku Právo můj článek o kuchaři dr. Řešátkovi, který za minulého režimu posbíral řadu ocenění za svůj um ve světě a stal se předobrazem pro hlavního hrdinu  v Dietlově seriálu Rozpaky kuchaře Svatopluka. Národní hrdost se skutečně týká všech oblastí, a tedy i gastronomie. Zvolme tedy takového prezidenta, který to myslí s českým národem opravdu dobře.

http://www.dumazahrada.cz/bydleni/kuchyne/18671-jaroslav-sapik-ceska-kuchyne/

Na snímku dr. Jaroslav Řešátko

Zpět na přehled

Nahoru