Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2013 Jaké to je být ženatý s Padesáti odstíny šedi?

Jaké to je být ženatý s Padesáti odstíny šedi?

8. 4. 2013

Jsem asi divná. Všichni kolem mě čtou Padesát odstínů šedi, a já je ignoruju. Když tu knížku (první, druhý, nebo snad třetí díl?) vidím v ruce i u kadeřnice, která jinak za život přečetla jedině Irčin románek po babičce,  má averze se ještě zvyšuje.

Jaké to je být ženatý s Padesáti odstíny šedi?

Jsem asi divná. Všichni kolem mě čtou Padesát odstínů šedi, a já je ignoruju. Když tu knížku (první, druhý, nebo snad třetí díl?) vidím v ruce i u kadeřnice, která jinak za život přečetla jedině Irčin románek po babičce,  má averze se ještě zvyšuje. Autorce, skrývající se pod pseudonymem E.L.Jamesová, se tak dopředu omlouvám. Možná píše skvěle. Teď jsem však zjistila, že má manžela. Jeho jméno je Niall Leonard. To snad není pseudonym. Hned se mi začalo honit hlavou - co když ty "Odstíny šedi" napsal on? Je prý úspěšný televizní a filmový scénárista a jeho manželka je fakt Erika (tedy E na začátku pseudonymu je reálné!). Kromě toho má ještě dvě děti a psa, který snad pseudonym nepoužívá. Vlastně nevím. Každopádně u nás teď vyšel Niallův drsný román Rváč.  Syrový příběh o sedmnáctiletém klukovi, který najde zavražděného svého nevlastního otce, s nímž žije. Najednou je na všechno sám a vydá se do londýnského podsvětí....

Knihu Rváč vydalo nakladatelství Fortuna Libri. Kupte ji svému manželovi, aby nežárlil, že si zase před spaním čtete Padesát odstínů šedi a on neví, proč :-)

Zpět na přehled

Nahoru