Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2013 Věra Kubánková je na Jezerce jako doma

Věra Kubánková je na Jezerce jako doma

4. 12. 2013

Fotografie z dnešního odpoledne je víc než výmluvná: Věra Kubánková, které bude příští rok 90 let, se vesele dívá na rozesmátou Báru Hrzánovou a i všichni ostatní na snímku jsou v dobrém rozmaru.

Věra Kubánková je na Jezerce jako doma

Fotografie z dnešního odpoledne je víc než výmluvná:  Věra Kubánková, které bude příští rok 90 let, se vesele dívá na rozesmátou Báru Hrzánovou a i všichni ostatní na snímku jsou v dobrém rozmaru. Jan Hrušínský jako principál Divadla Na Jezerce je rád, že v jeho inscenacích i v té, kterou právě pro divadlo chystá Arnošt Goldflam, hraje tak vynikající herečka, která byla hvězdou Divadla Za branou a dlouhá léta oporou souboru Realistického divadla na Smíchově. Již 12. prosince bude mít v Divadle Na Jezerce premiéru hra Komedianti a Věra Kubánková v ní hraje nápovědku Věrušku, bývalou herečku, a role se jí moc líbí. Zároveň jí divadlo připravilo jako dárek k jejímu nadcházejícímu jubileu výstavu fotografií, která mapuje její bohatou kariéru. Výstava potrvá až do září 2014 a budou si ji moci prohlédnout všichni návštěvníci, kteří sem zavítají na představení.

P.S.: O tom, že je Věra Kubánková na Jezerce jako doma, svědčí i fakt, že tu dnes od 9 hodin ráno měla kostýmní zkoušku, pak vernisáž výstavy a večer v divadle hrála.

Zpět na přehled

Nahoru