Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2014 Bony a klid 2

Bony a klid 2

20. 4. 2014

Již 20. května se uskuteční premiéra filmu Bony a klid 2 režiséra Víta Olmera, který si tentokrát k filmu napsal i sám scénář. Ráda čtu jeho kritické sloupky, líbí se mi, že je svůj.

Bony a klid 2

Již 20. května se uskuteční premiéra filmu Bony a klid 2 režiséra Víta Olmera, který si tentokrát k filmu napsal i sám scénář. Ráda čtu jeho kritické sloupky, líbí se mi, že je svůj. Věřím, že Bony a klid 2 nezklamou. Režiséra údajně k pokračování přimělo náhodné setkání s bývalým vekslákem, který u jedné restaurace v centru vnucuje turistům návštěvu podniku. "To je ten lepší případ. Většina veksláků se přizpůsobila rychle novým podmínkám a stali se z nich kmotři, lidi, kteří umí chodit ve velkých kšeftech, dotacích, podvodech, vydělávají tzv. rychlý prachy," říká  k tomu tomu Olmer.

 Volné pokračování kultovní „vekslácké balady“ z konce 80. let poznáte i podle hudby - opět tu zazní Frankie Goes To Hollywood a objeví se všichni hlavní představitelé z minulého filmu: Roman Skamene, Jan Potměšil, Veronika Jeníková, Josef Nedorost, František Švihlík. K nim přibyde nová mladá ústřední dvojice: Jakub Prachař a Gabriela Kratochvílová (Česká Miss 2013).

Zpět na přehled

Nahoru