Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2014 Kateřina Kašparová mi zařídila rekord

Kateřina Kašparová mi zařídila rekord

1. 2. 2014

Včerejší 13. komnata Kateřiny Kašparové způsobila, že mi návštěvnost webu vyskočila na rekordní číslo 621! Tak ti, milá Kateřino, děkuju!

Kateřina Kašparová mi zařídila rekord

Včerejší 13. komnata Kateřiny Kašparové způsobila, že mi návštěvnost webu vyskočila na rekordní číslo 621!  Tak ti, milá Kateřino, děkuju!

Je vidět, že se televizní diváci chtěli po skončení pořadu dozvědět o této bývalé reportérce TV NOVA z dávných devadesátých let něco víc, a tak brouzdali po internetu. A našli mou zprávu z 13.6.2011, když jsme se s Kateřinou potkaly na jedné společenské akci. Naše známost má ovšem mnohem delší historii. Moje matka se totiž kdysi znala s tatínkem Kateřiny, okouzlujícím Ing. Jeřábkem. S Kateřinou mě pak na chvíli dala dohromady její causa na NOVĚ, o níž posléze vydala knížku Pravda přichází z Novy. Na křtu v restauraci Mánes jsem nemohla chybět. Kateřina pak z médií zmizela, zažila různé osobní peripetie a jestli ji někdo v životě nezklamal, pak to byly kočky z útulku, o které se vždycky starala. Přiznám se, že její 13. komnatu jsem nesledovala, ale tuším, že v ní promluvila o vraždě jednoho ze svých partnerů.  

Nabízím její asi 16 let starou fotografii, kterou tehdy v Mánesu pořídil můj kolega z Večerníku Praha Petr Merta.

Zpět na přehled

Nahoru