Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2015 Stašová dostane krásný dárek

Stašová dostane krásný dárek

1. 2. 2015

V březnu oslaví Simona Stašová šedesátiny a nejkrásnější dárek, který ji čeká, dostane od Městských divadel pražských. Tady totiž bude mít 7. března premiéru italská komedie Vím, že víš, že vím..., v níž hraje hlavní roli.

Stašová dostane krásný dárek

V březnu oslaví Simona Stašová šedesátiny a nejkrásnější dárek, který ji čeká, dostane od Městských divadel pražských. Tady totiž bude mít 7. března premiéru italská komedie Vím, že víš, že vím..., v níž hraje hlavní roli. Původně úspěšný film byl před nedávnem adaptován pro divadlo. V režii Vladimíra Strniska si se Simonou Stašovou zahraje ještě Michal Dlouhý, Andrea Daňková a Vasil Fridrich.

O Simoně je všeobecně známo, jak silný má vztah k Itálii - nejen proto, že svého prvního syna Marka porodila italskému profesorovi Eusebiovi Cicottimu. Poznala ho na filmovém festivalu v Moskvě krátce poté, co skončilo její manželství s Pavlem Trávníčkem. Ačkoli se po osmi letech jejich vztah rozpadl, přátelství trvá dodnes stejně jako doživotní láska Simony k Itálii. Svou znalost italštiny, kterou pilovala dokonce mnohem dřív, než se s Eusebiem poznala, mohla zúročit v divadelní hře Římské noci. Je zajímavé, že herečka svým zjevem i temperamentem působí, jakoby se narodila někde na Sicílii, a nikoli v Praze.

Zpět na přehled

Nahoru