Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2015 Tak je to za námi

Tak je to za námi

29. 11. 2015

Je zajímavé, jak se dá vyšponovat napětí mezi lidmi několika příspěvky na internetu, kde se v posledních dnech spekulovalo o případné účasti Karla Gotta na dnešním vyhlášení Slavíků.

Je zajímavé, jak se dá vyšponovat napětí mezi lidmi několika příspěvky na internetu, kde se v posledních dnech spekulovalo o případné účasti Karla Gotta na dnešním vyhlášení Slavíků. I když jsem se tomu snažila ubránit, propadla jsem nervozitě nakonec i já. Samozřejmě sleduji všechny zprávy o Mistrově léčbě a tak jako většina rozumných fanoušků jsem byla nakloněná tomu, aby raději mezi lidi do Státní opery nechodil, ale Slavík se přece radí hlavně se svým srdcem. A to mu velelo přijít! Když jsme ho pak viděli šťastného na pódiu, už jsme všichni chápali, že tady právě nabírá plnými hrstmi energii do dalších bojů. Oproti fotkám z minulých dnů dokonce vypadal velmi, velmi dobře, takže ta radost byla vzájemná. 

O to arogantnější mi připadá postoj Tomáše Kluse, který natočil stupidní video a troufnul si ho poslat do sálu. Pokud si dává roční pauzu, může si ji pro mě za mě dát klidně napořád. Kdysi jsem byla jedna z prvních novinářek, která ho zpovídala a udělal na mě skvělý dojem. Jeho texty byly jiné, jeho přístup byl jiný a to bylo v danou chvíli osvěžující. Jenže už to se svou jinakostí přehnal. 

Zpět na přehled

Nahoru