Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2015 Vím, že víš, že vím...

Vím, že víš, že vím...

5. 3. 2015

Tak dobře  Simona Stašová snad ještě nevypadala, zaznělo dnes dopoledne při první generálce v hledišti Divadla ABC. Publikum si nemohlo nevšimnout hereččiny štíhlé postavy. v níž ovšem vynikaly její přednosti.

Vím, že víš, že vím...

Tak dobře  Simona Stašová snad ještě nevypadala, zaznělo dnes dopoledne při první generálce v hledišti Divadla ABC. Publikum si nemohlo nevšimnout hereččiny štíhlé postavy. v níž zároveň vynikaly v odvážných výstřizích její přednosti. Věkový rozdíl s partnerem Michalem Dlouhým je ve skutečnosti 14 let, ale to při sledování jejich báječné souhry v italské komedii Vím, že víš, že vím.... nebudete vůbec vnímat. Dlouhý se se Stašovou vyladil natolik,  že vypadá stejně starý (či spíš stejně mladý)  a srší podobným temperamentem. Téměř každý jejich výstup byl dnes po zásluze odměněn potleskem a zvlášť u Simony se mi zdálo, že si "gagy" úplně vychutnávala. Proměny hlasu, prudké skoky z jedné nálady do druhé, z jedné podoby hrdinky do jiné, to všechno pak vygradovalo v závěrečné části, kde si režisér Vladimír Strnisko vypomohl filmovými dotáčkami realizovanými přímo v Římě, a kde se teprve divák dozví o hlubším pozadí celé bláznivé "hádky" manželského páru, spojené s omylem jednoho soukromého detektiva.

Přiznám se, že stejnojmenný italský film s Albertem Sordim a Monicou Vittiovou z roku 1982 jsem neviděla, ale vsadím všechny drobné na to, že Simona Stašová s Michalem Dlouhým jsou rozhodně italštější!

Na snímku Aleny Hrbkové Simona Stašová v jednom ze svých modelů

Zpět na přehled

Nahoru