Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2009 Co mi napsaly Toničky?

Co mi napsaly Toničky?

4. 4. 2009

Milá Blanko,

pokračujeme s maminkou v práci na knížce, vydavatelka je přesvědčena, že okolo máminých listopadových narozenin bude v Divadle u Hasičů křest.

Co mi napsaly Toničky?

Milá Blanko,
pokračujeme s maminkou v práci na knížce, vydavatelka je přesvědčena, že okolo máminých listopadových narozenin bude v Divadle u Hasičů křest. Uvidíme. ČT uvádí nový cyklus : "Neobyčejné životy", mámin medailon by měl běžet 21. 04. Jakmile budeme mít potvrzeno, hned dám zprávu, myslím, že se povedl. A to jej točila pár dnů po operaci nohy. Ale dramaturg byla Mařenka Loucká, známe se od fakulty, režii měl Vašek Drha, producent byl Ondra Šrámek, prostě bezvadná parta a je to znát. Když mámu odváželi po prvním dnu natáčení, kdy byla na place téměř 10 hodin a stále mluvila, tak jí mistr zvuku, který pracuje v ČT 40 let a zná ji od mládí, políbil ruku a řekl : "Tedy Toničko, tohle nedokázal ani Vláďa Menšík". Co dodat? Je to prostě velká Tonka.
Krásné Velikonoce, radost z báječného počasí a vůbec, vše dobré přejí
Vaše Tonky 

Na vysvětlenou: Mail psala Antonie Hegerlíková mladší, tedy dcera herečky téhož jména. Přátelé je od sebe odjakživa odlišují v oslovení na "malou" a "velkou" Tonku. Na snímku Lucie Čermákové je vidíte obě.

Zpět na přehled

Nahoru