Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2009 Milí přátelé

Milí přátelé

30. 3. 2009

Jak jste si jistě všimli, pár týdnů běží můj web v nové úpravě, ale především se postupně mění jeho "střeva" a to způsobuje určité problémy.

Milí přátelé

Jak jste si jistě všimli, pár týdnů běží můj web v nové úpravě, ale především se postupně mění jeho "střeva" a to způsobuje určité problémy. Robot internetového vyhledávače (o němž jsem do dnešních dnů neměla potuchy) se ale prý snaží a postupně ukládá jednotlivé stránky do indexu. Až je všechny přeuloží, zvedne se zas návštěvnost mých stránek. Před všemi změnami byla v průměru 100 lidí a tohoto čísla bych ráda zase dosáhla.

Do Textů jsem zavěsila v poslední době nové články - o českém potomkovi Alberta Einsteina a o Antonii Nedošinské a její vnučce, tak se tam také podívejte. 

Fotografka Zuzanka Straková-Kostiuková mi dnes přinesla pozoruhodnou fotografii, kterou pořídila v roce 1969 na křtinách první dcery Jana Třísky a Karly Chadimové. Jsou na ní zachyceni Marie Tomášová, dramatik Topol a Otomar Krejča. Marie Tomášová dostala v sobotu Thalii za celoživotní činoherní práci. Ačkoli je o 40 let starší než na snímku, vypadá téměř stejně, co říkáte?

Další radost mi udělal dopisvysokoškolské pedagožky Jany Benkovičové ze Šamorína, v němž píše, že právě dočetla moji knížku o radovi Vacátkovi a simultánně četla i povídky Jiřího Marka, aby měla přehled. Tomu říkám správný přístup!  

Zpět na přehled

Nahoru