Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2015 Major Hradec slavil s fan klubem seriálu

Major Hradec slavil s fan klubem seriálu

28. 2. 2015 Fotek 1

Shodou náhod jsem se ocitla na oslavě osmdesátin Rudolfa Jelínka alias majora Hradce ze seriálu Třicet případů majora Zemana, kterou uspořádal fanklub seriálu.

Major Hradec slavil s fan klubem seriálu

Shodou náhod jsem se ocitla na oslavě osmdesátin Rudolfa Jelínka alias majora Hradce ze seriálu Třicet případů majora Zemana, kterou uspořádal fanklub seriálu. Jelikož mám Rudolfa Jelínka ráda a vážím si ho jako charakterního člověka i dobrého herce, bylo mi ctí mu také poblahopřát. On na oplátku členům fanklubu jako poděkování za dárky řekl: "Rád bych vám popřál, abyste mi mohli popřát k devadesátinám." Do michelského baru Relax Jelínkovi přišli pogratulovat i kolegové Petr Oliva, Ivana Andrlová, Zdeněk Srstka a Josef Zíma. Fanoušci seriálu mu pustili své neumělé, ale s láskou tvořené dokumenty, v nichž se vydávají po stopách natáčení Majora Zemana. Od jeho vzniku již uplynulo 41 let.  

Na snímku dole je Rudla Jelínek ve svých dvou nejslavnějších rolích - jako sedmnáctiletý Tomáš ve slavném krimi westernu Jindřicha Poláka Smrt v sedle a samozřejmě jako sympatický hrdina major Hradec.

Zpět na přehled

Fotogalerie

Nahoru