Nacházíte se zde: Úvod Zápisník 2023 Podívejte se na Eloise

Podívejte se na Eloise

Dlouho jsem odolávala a nekupovala nic na e-shopech, ale doba a kovid se podepsaly i na mém chování.
Podívejte se na Eloise

Zaujal mě zbrusu nový obchod s módou, který nemá žádnou kamennou prodejnu, ale nemá ani kamennou tvář ???? Jmenuje se Eloise a osobu, která za ním stojí, znám a plně ji důvěřuji. Takže jsem se se zvědavostí pustila do studia její nabídky a tak nějak si připomněla období 12 let, kdy jsem pracovala v redakci Vlasty. Naše čtenářky nebyly až tak mladé, ani až tak štíhlé, jak by si většina pánského managementu přála. Byly to ale typicky české ženy, kterých jsme si vážily (píšu s ypsilonem, protože si za tím dosaďte "my redaktorky") a chtěly jsme jim také nabízet to nejlepší. No a právě Eloise, jejíž modely pocházejí z různých koutů světa, převážně z Itálie a Polska, by je mohly potěšit.

Protože jméno Eloise znamená v původním významu „zdravá“, „silná“, „výrazná“, e-shop nabízí módu pro zdravě sebevědomou ženu, která miluje své křivky.

V e-shopu www.eloise.cz je k dostání kompletní sortiment oblečení a doplňků nejen pro ženy standardní konfekční velikosti, ale také pro tzv. plus size ženy, a to až do velikosti 56. Eloise nabízí také slušivou těhotenskou módu, které se v českých obchodech zatím příliš nedostává.

Tak se tam určitě mrkněte.

Konec hlášení - a snad už konečně přijde nějaká ta bouřka, dusno v Praze je takt šílené.

Zpět na přehled

Nahoru